MartinusWiki:Velkommen til Martinus Wiki

Fra Martinus Wiki

Velkommen til Martinus Wiki. Vi er glade for din interesse for siden. Vi håber at du vil være med til at opbygge et komplet wiki-baseret opslagsværk om Martinus Verdensbillede. Formålet med opslagsværket er at gøre Martinus værk og verdensbillede lettere tilgængeligt for alle ved at skabe oversigter over begreberne i værket.


Kom i gang med Martinus Wiki. Martinus Wiki kan virke en smule overvældende, men bare rolig, der er fine muligheder for hjælp via hjælpesiderne eller via vores gruppe på Facebook. I takt med at du arbejder på siden, så vil tingene blive mere klare. Husk at du altid er velkommen til at spørge om hjælp.


Vær med til at gøre Wiki bedre. Den vigtigste måde at bidrage til Martinus Wiki er ved at oprette og udbedre siderne. Vi har lavet en hjælpeside om redigering af siderne, som kan hjælpe dig i gang. Redigeringerne kan være alt fra at rette stavefejl til at skrive hele artikler.


Bare slå dig løs. Du skal ikke være bekymret for at lave fejl. Alle sider er gemt i tidligere versioner, så hvis noget går galt, så kan vi altid vende tilbage til en tidligere version. Det er med andre ord meget svært at ødelægge noget på Martinus Wiki.

Du kan læse vores side om at komme hurtigt i gang.