MartinusWiki:Om

Fra Martinus Wiki

Opslagsværk om Martinus Verdensbillede alle kan redigere

Martinus Wiki er et opslagsværk om Martinus Verdensbillede, som alle kan redigere.

Martinus Wiki indeholder beskrivelser af begreber i Martinus værk. Formålet med Martinus Wiki er at gøre det let at slå begrebers mening op samt finde referencer til begreberne i Martinus litteratur. Martinus Wiki er baseret på et wiki-system, så alle kan redigere siderne og du opfordres til at deltage i opbyggelsen af Martinus Wiki.

Emnet for Martinus Wiki

Martinus Wiki handler om Martinus Verdensbillede. Martinus Wiki er, så vidt muligt, skrevet på de præmisser, som Martinus opstiller i sit værk.

Omfang

Martinus Wiki er et leksikon om Martinus Verdensbillede. Et leksikon er et værk, som giver en samlet fremstilling af stof inden for alle fagområder (encyklopædi eller konversationsleksika) eller et enkelt fag (fagleksikoner) [1]. Martinus Wiki omhandler et enkelt "fag", nemlig Martinus Verdensbillede.

Martinus Wiki er ikke en encyklopædi, da encyklopædi indeholder viden om alt. Et leksion indeholder viden om et specifikt område.

Status for indholdet

Indholdet på Martinus Wiki skal opfattes på linje med sekundærlitteratur, da det ikke er skrevet af Martinus. Ydermere, indholdet er under opbygning og kan ikke antages at være komplet og gennemlæst af andre omend fuldstændighed og høj kvalitet er hovedmålet med Martinus Wiki.

Hvad er en wiki?

En Wiki er en hjemmeside, som gør det muligt for alle hurtigt at oprette sider og redigere indholdet. En wiki benytter simple koder til at linke og layote sider, hvilket gør det let for alle at oprette og ændre sider. For at undgå vandalisme, gemmer en wiki alle ændringer, så det er muligt at rulle tilbage til tidligere versioner af en side. Dermed kan ens ændringer ikke gå tabt. Hvis der er forskellige holdninger til indholdet på en given side, så har hver side en "diskussionsside", hvor man kan have dialog om netop indholdet.

Medarbejdere

Se medarbejderliste.

kontakt

Skriv til lasse@martinusforum.dk

Referencer

  1. da.wikipedia.org "Leksikon" [1]