Hjælp:Start en side

Fra Martinus Wiki

Her kan du finde forklaringen på hvordan du starter en side på Martinus Wiki. Du har også mulighed for at redigere en af de eksisterende sider.

Fra eksisterende links

Hvis du gerne vil skrive om et emne på Martinus Respondoj, så start med at søge efter emnet for at finde ud af hvad der allerede findes.

Er der behov for at starte en ny side, så kan du bruge de røde links på siderne, som er udtryk for at en skribent har linket til en side, som endnu ikke findes på Martinus Respondoj. Du kan oprette siden ved at klikke på det røde link.

Kan du ikke finde et rødt link til den side du vil oprette, så kan du selv indføre det ved at indsætte hakparanteser om artiklens navn i en artikel, [[sådan her]]. Se evt. siden om navngivning. Når du har gemt artiklen får du et rødt link, som du kan oprette siden med.

Når du har trykket på det røde link, så får du en boks, hvor du kan oprette artiklen. Når du har skrevet artiklen, så tjek evt. artiklen ved hjælp af forhåndsvis og gem siden ved at trykke "gem side".

Via søgefunktionen

Du kan skrive et artikelnavn i søgeboksen. Findes artiklen ikke, så vil der komme en tekst "Opret siden "Artikelnavn" på denne wiki!". Tryk på "artikelnavn" (artiklens navn) og du kommer til en side med en boks, hvor du kan skrive og gemme artiklen.

Ophavsret

Husk at det ikke er tilladt at lægge ophavsbeskyttet materiale på Martinus Respondoj uden tilladelse. Du må altså ikke kopierer fra andre sider uden tilladelse eller uden "fair use" rettighed.

Kom videre

Se "Hvordan kommer jeg videre" på hjælpesidernes forside.