MartinusWiki:Nyheder/12-11-2022 Fokus på Livsmysteriets løsning

Fra Martinus Wiki

Jeg arbejder på at få et område af wikien "færdig" for at bedre at kunne illustrere ideen med wikien.

Specifikt arbejder jeg med livsmysteriets løsning og de 12 grundfacitter.

Ideen er at have en side om et begreb, som kan:

  • Kort forklare begrebet. I det her tilfælde livsmysteriets løsning og hvert af de 12 grundfacitter
  • Give let adgang til Martinus værk om emnet. I dette tilfælde en tabel med links til de steder, hvor hvert af de 12 grundfacitter er beskrevet.
  • Beskrivelser af relevante aspekter af begrebet. For livsmysteriets løsning er der f.eks. indstilling til løsnigen, at det er en del af talsystemet, etc. Det kan være en inspiration til at arbejde med begrebet/emnet.
  • Links i teksten til beskrivelse af de begreber, som er brugt til at beskrive livsmysteriets løsning, f.eks. verdensaltet. Det er en klassisk wiki funktion, som gør det let at hoppe rundt mellem begreber og få hurtige forklaringer.
  • Generelt mange links til Martinus værk med direkte links til teksterne på martinus.dk, så det er let at finde og læse Martinus egne ord.

Ideen med wikien er at give en lettere adgang til viden om de enkelte begreber.

Vi har søgefunktionen på martinus.dk, men det kan være et større arbejde at gennemgå alle søgeresultaterne. Det kan være en udfordring, hvis man gerne vil have et hurtigt overblik eller en defintion af et begreb.

Wikien er på en måde en opsummering af det resultat man får ved at have brugt søgemaskinen (og hvad man ellers bruger når man studerer et begreb).