Forside

Fra MartinusWiki
Skift til: Navigation, Søgning

MartinusWiki er en ordbog over begreber i Martinus’ bøger: Det Tredje Testamente.

Siden er tænkt som et komplement til søgefunktionen på netsiden til Martinus Institut. I denne ordbog vises ikke bare hvor begrebet forekommer i Martinus’ værker. Det viser definitionen af begrebet. I Martinus egne ord. I tillæg kan man klikke videre på andre ord. Søgefunktionen giver over 4000 svar for ordet fysisk; her på siden vises kun de forekomster der Martinus definerer begrebet. Og hvad er underfysisk? Eller overfysisk? Begreb kommer i sammenheng.


Om at skrive

For å skrive må man oprette en konto med fungerende e-postadresse (læs først denne side). Man kan læse uden at være registreret.


Det skal kun lages sider om definitioner. Ikke egne sider om anekdoter, biografiske oplysninger, hændelser, personer. Siden skal fungere som lexicon eller encyklopædi for begreber i Martinus kosmologi. Alle sider som skabes som ikke opfylder disse kriterier, bliver slettet. Men anekdoter og andre oplysninger kan skrives i afsnittet ”Forklaringer” under hvert begreb.


Det skal ikke forekomme diskussioner om tolkninger. Da skal heller hver tolkning listes som en faktaoplysning under afsnittet ”Forklaringer” under hvert enkelt begreb.


Om at læse

Man kan læse uden at være registreret.

Som introduktion for at læse kan du f.eks. starte med at se på seneste ændringer, vælge en side fra alle sider eller udforske nogre af kategorier (samlesider), f.eks. grundenergier eller bevidsthed.